Кремлівські пропагандисти не втомлюються переконувати, що на півострові спостерігається туристичний бум. Для цього вони використовують старі фотографії, зроблені ще до окупації Криму.

В той же час у мережі розмістили відео, зафільмоване квадрокоптером, яке черговий раз демонструє, що насправді відбувається на курортах Криму.

Дрон пролетів над пляжами Євпаторії - одного з найбільших кримських курортів у минулому. До окупації Криму Росією місто щороку приймало у своїх здравницях до 900 тис. осіб. Місце на пляжі тут потрібно було займати з 7-ї години ранку. А сьогодні пляжі перетворились на пустку.

"Путін, введи туристів!"

"Лоханулись кримчани. Українці поїхали, а москалі так і не приїхали"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відпочиваючих видимо-невидимо!! Особливо до**ра невидимо!!! Боялися невидимих бандерівців, а отримали натовпи невидимих туристів. Не сумуйте, крисчане, це дрібниці, ви держборг США бачили? То то ж..." - коментують відео користувачі хостингу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кремлівських пропагандистів підловили на нових байках про Крим.