Негода, яка обрушилась на Україну останньої доби, залишила тисячі людей без комунікацій.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

У шести областях в понад 180 населених пунктах пошкоджені лінії електропередач. Люди залишись без світла.

На Львівщині дощі та пориви вітру знеструмили 82 населених пункти. На півдні країни без електрики залишились 58 населених пункти, а також постраждали від негоди 20 населених пунктів у Хмельницькій області, 19- у Тернопільській, 6 – у Кіровоградській та 3 населені пункти повністю знеструмлені на Волині.

Наразі бригади "Обленерго" працюють у посиленому режимі та намагаються відновити електропостачання якомога швидше. Проте на найближчі дні знову прогнозують грози та сильний вітер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", на вихідних, 24-25 червня, практично у всіх областях прогнозують дощі та шквали, також у деяких місцях пройде град. Пориви вітру сягнуть 20 м/с.