Західні країни вкрай неефективно відповідають на гібридну загрозу світовому порядку з боку Росії. Це ситуація може мати непередбачуваний характер, а самі заходи можуть не принести очікуваного результату.

Про це повідомив директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін, передає ZN.UA. Він зазначив, що Україна вже давно усвідомила реальність загроз від Кремля. У той же час Захід намагається на них реагувати, але не хоче залишати своєї "зони комфорту".

Європа намагається відповідати на російську гібридну загрозу, але так щоб це не вплинуло на їх розмірений порядок життя.

"Відповідь неефективна, оскільки, фігурально висловлюючись, боротьба йде в двох абсолютно різних площинах протистояння: поки Росія агресивно та " по-хуліганські "(тяжіючи саме до" ударів нижче пояса ") наступає на боксерському рингу, Захід розігрує складну і обережну класичну партію з підручника з шахів на інший ", - підсумував Горбулін.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Польщі задумалися над введення нових санкцій проти Росії, якщо Москва і далі розпалюватиме війну на Донбасі і не дотримуватиметься Мінських угод.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще