Деякі лідери країн "Великої двадцятки" ведуть себе як автократичні правителі. Євросоюз же має зміцнювати свої позиції на фон ослаблення демократії в США, Росії та Туреччини.

Про це повідомив лідер німецьких центристських соціал-демократів, екс-президент Європарламенту Мартін Шульц, передає Reuters. Він зазначив, що президент Дональд Трамп, Володимир Путін і Реджеп Тайіп Ердоган поводяться як "автократичні правителі".

Необхідно, за його словами, проводити реформування в Європі і омолодити її за допомогою конкретних політичних кроків. Це не перша критика Шульца на адресу американського президента.

Він звинуватив Трампа в знищенні західних цінностей і підриві міжнародного співробітництва. Сам же глава Білого дому вимагав від Німеччини та інших європейських союзників по НАТО збільшити витрати бюджету на оборону. Американський президент натякав на нерівноправні відносини в торгівлі з німецькою стороною.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, екс-президент Європарламенту Мартін Шульц розповів, як збирається перемогти Ангелу Меркель в змаганні за пост канцлера Німеччини.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще