Захід розглядає агресія Росії проти України як конфлікт народів, які не є частиною Європи, а належать до іншого цивілізаційного світу.

Про це повідомив військовий інструктор, україно-ізраїльський політолог Цві Аріелі в ефірі "Обозреватель. LIVE". Він зазначив, що Україну та Росію не співвідносять з європейською цивілізацією, через це загибель людей на Донбасі не висвітлюють в західних ЗМІ і трагічні події не викликають резонансу в Європі.

Україна, за словами експерта, вибрала прозахідний вектор розвитку, але в той же час недостатньо дбає про своїх громадян в зоні конфлікту. Він назвав нонсенсом той факт, що мирне населення насильно не евакуювали з сірої зони конфлікту. Аріелі сказав, що це демонструє, що країна ще не належить до західної цивілізації. Але Україні, за його словами, не треба брати на себе додаткові зобов'язання.

"Є основні конвенції, які відносяться до всіх країн світу і є, припустимо, Європейська конвенція про права людини. Ізраїль абсолютно усвідомлено її не підписує, бо вона накладає дуже суворі додаткові зобов'язання. Мені здається, Україна не дуже розбирає, що треба підписувати, а що не треба, і підписує все, що пропонує Захід ", - підсумував Аріелі.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, жителі окупованих територій Донбасу скаржаться на відсутність води та тотальне безробіття.