Поліція повернула британському коміку Лі Нельсону 600 доларів викинутих на Йозефа Блаттера.

Нагадаємо, що британський актор Саймон Бродкін, який виступає під псевдонімом Лі Нельсон, ледь не зірвав прес-конференцію глави ФІФА Йозефа Блаттера. На самому початку заходу комік підійшов до столу, за яким сидів Блаттер, і кинув на стіл пачку доларових купюр, сказавши, що це на проведення чемпіонату світу 2026 року у Північній Кореї.

Коли Саймона вела охорона, він кинув ще одну пачку грошей в повітря.

Перебуваючи в поліції, Бродкін повідомив, що пачка доларів, якою він обсипав президента ФІФА, була частиною його особистих коштів, повідомляє "Євроспорт".

"Якщо ти збираєшся це зробити, зроби це грунтовно. Хлопці з ФІФА не могли в це повірити. Але в кінцевому підсумку мені це нічого не коштувало, тому що мені повернули всі гроші. Я можу вас запевнити, що у ФІФА може бути корупція, але у швейцарській поліції її точно немає - мені повернули все до останнього цента", - зізнався британець.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Читайте також: Актора, який кинув гроші в Блаттера, будуть судити (відео)

"На жаль, вся ця ситуація дуже серйозна. Я знаю, що мені пред'явлені звинувачення, і не знаю, наскільки вільно зараз можу говорити. Але можу сказати, що буде великою іронією, якщо я стану першим, хто сяде у в'язницю у зв'язку з подіями в штаб-квартирі ФІФА", - сказав Бродкін.