У той час, як президент США Дональд Трамп втрачає свою популярність серед американців, в світі збільшується армія його шанувальників. В Індії навіть зважилися перейменувати одну з сіл на честь глави Білого дому.

Він розташована на півночі країни в штаті Хар'яна. Місцева влада вирішила символічно перейменувати поселення в честь Трампа і тепер воно зветься Trump Village. На в'їзді в населений пункт місцеві жителі вивісили величезний банер, на якому зображений американський президент. Внизу плаката розмістили напис "Ласкаво просимо в село Трампа".

Рішення про перейменування прийняли напередодні візиту індійського прем'єр-міністра Нарендри Моді в США. З такою ініціативою виступили виступили волонтери некомерційної організації Sulabh International, яка займається установкою громадських туалетів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, голлівудський актор Джонні Депп поділився своїми потаємним фантазіям щодо президента США Дональда Трампа.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще