За час збройного конфлікту на Донбасі в Міжнародному Комітеті Червоного Хреста не обійшлося без втрат в рядах своїх співробітників.

Про це повідомив глава делегації міжнародної організації Алан Ешліманн в інтерв'ю ZN.UA. Він сказав, що за час війни на сході України загинув один співробітник Червоного Хреста. Трагічний інцидент стався 2 жовтня 2014 року в окупованому Донецьку.

Більше, за його словами, ніхто з представників міжнародної організації не постраждав. Ешліманн розповів, що в комітеті серйозно ставляться до питань безпеки і суворо дотримуються їх.

"Ми завжди інформуємо обидві сторони, куди прямуємо. Навіть коли у нас є підтвердження безпеки, вранці ми здійснюємо контрольні дзвінки обом сторонам, щоб ще раз переконатися в цьому", - пояснив принцип роботи Червоного Хреста на Донбасі глава делегації.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Червоному Хресті придумали стратегію, яка дозволить уникнути екологічної катастрофи на Донбасі і забезпечити регіон безперебійним водопостачанням.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще