Бойовики дотримуються перемир'я не більше ніж кілька годин.

Про це сказав секретар РНБО Олександр Турчинов під час брифінгу після відкриття нового відділу прикордонної служби в Харківській області. За його словами, сьогодні бойовики в черговий раз обстріляли українців.

"На жаль, за останні два місяці - це третя або четверта домовленість про припинення вогню. Вони постійно порушуються з боку російських гібридних військ. Я не пам'ятаю жодної домовленості, яку вони дотримувалися. Не більше півдоби тримаються ці домовленості, і вони починають їх порушувати", - сказав секретар РНБО.

На цьому тижні інтенсивність обстрілів дещо знизилася, проте Турчинов не пов'язує це з совістю бойовиків. Це виключно через те, що місія ОБСЄ дуже активно працювала в зоні конфлікту.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі "ДНР" голодують, так звана влада годує людей тільки обіцянками щодо відкриття їдальні для малозабезпечених.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще