Бойовики російських окупаційних військ на Донбасі почали частіше вживати алкоголь та наркотики, що призвело до втрат на передовій.

Про це повідомили у ГУР Міноборони України на сторінці у Facebook.

Терористи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) обстріляли з міномету сусідні позиції, внаслідок чого загинув один бойовик та двоє отримали поранення.

Командири встановили, що під час обстрілу мінометники перебували у стані наркотичного сп'яніння. Солдатів обшукали та знайшли в них анальгетик Трамадол російського виробництва.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканці окупованої Горлівки сидять голодними, адже ватажок "ДНР" Олександр Захарченко так і не відкрив "соціальну їдальню", як обіцяв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще