Служба безпеки України провела розслідування про причетність батальйону "Айдар" до терористичної діяльності.

Про це йдеться в повідомленні силового відомства.

"Слідчі Служби безпеки України в результаті здійснених заходів не отримали фактичних даних, що свідчать про вчинення військовослужбовцями батальйону територіальної оборони "Айдар" кримінального злочину за ч.1 ст. 258-3 (створення терористичної організації) КК України", - вказує прес-служба.

При цьому в ході розслідування силовики встановили, що колишні та теперішні співробітники батальйону причетні до скоєння злочинів насильницького характеру.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рано вранці 8 червня згоріла машина народного депутата від фракції "Народний фронт" і колишнього бійця батальйону "Айдар" Ігоря Лапіна. Відзначається, що Лапін їздив на даному авто в зону проведення антитерористичної операції, проте на постійній основі їм користувалися діти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще