В Україні на сьогоднішній день йдуть дві абсолютно різні війни – перша з Росією на Донбасі, а інша в правлячі верхівці.

Про це повідомив волонтер та блогер Мирослав Гай, передає Politeka. Він зазначив, що протистояння серед правлячих кланів дійсно нагадує громадянську війну. Гай додав, що підтримує й виступає на стороні тих, хто бореться за українську мову, незалежність та за європейське майбутнє для України.

Він наголосив, що вже втомився від нинішніх українських реалій й від неефективності реформувань в країні.

“Я втомився. Втомився від втрат, які не можна публікувати. Втомився від війни, яка АТО і яка скоро стане реінтеграцією. Втомився від перемог України на умовах ворога або умовах союзників. Втомився від реформ, якими намагаються вдихнути життя в старе”, – заявив волонтер.

Йому набридло, що в Україну знову повертається стара система: ДАІ під виглядом дорожньої поліції, "Беркут" під виглядом нового спецназу НГУ, контрольовані судді під виглядом переатестації, "свої люди" під виглядом децентралізації та решта одвічних проблем. Але волонтер заявив, що боротиметься до останнього за вільну Україну й до "остаточної незалежності від Росії".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, блогер Мирослав Гай наголосив, що міжнародна спільнота вже втомилась від гучних злочинів Кремль й за це його чекає розплата.