Легендарний британський гурт Depeche Mode вже встиг заробити рекордну суму ще до завершення свого світового турне на підтримку нового альбому Spirit.

Про це повідомляє Billboard. Гурт заробив 46,5 мільйона доларів, продавши 613 701 квитків на 17 концертних майданчиків по всьому світу.

Музиканти в рамках гастролей вже відвідали Стокгольм, Амстердам, Братиславу, Копенгаген, Лондон, Кельні і ряду інших міст.

У гурту концертна програма розписана до березня 2018 року. Вони за час туру відвідають три континенти. На даний момент Depeche Mode проводять концерти на стадіонах. Вони пройдуть в 33 містах Європи.

Depeche Mode зайняла перший рядок у рейтингу "Гарячі тури" за версією Billboard в заробленими 46,5 мільйонами доларів. На другому місці в списку розташувався Ед Ширан з сумою в 20 мільйонів доларів. Трійку лідерів зайняв гурт Take That - 18,3 мільйона доларів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Depeche Mode приїдуть в Києві. Їх виступ заплановано на 19 липня. Гурт виступить на НСК "Олімпійський".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, колектив Depeche Mode представив 14-й студійний альбом, який отримав назву Spirit.