Випускний альбом школяра – память на все життя про одинадцять веселих, часом складних і непростих, але в цілому щасливих років.

Тож не дивно, що до його створення діти підходять творчо і хочуть, аби він запам’ятався. Дедалі більше нинішніх випускників відступають від традиційного формату і придумують тематичні фотосесії або незвичайні локації.

Та поки що ще нікому не вдалося переплюнути витвір учнів 11-А классу тернопільскої школи №16, випускний альбом яких минулого року вразив усю Україну.

Створений у стилі фільмів жахів, він не залишає байдужим після перегляду нікого. Адже тут можна побачити і страшного клоуна з фільму "Воно", і Фредді Крюгера, і персонажа хорору "Пила", і вампірів, і маньяків тощо.

Ідея створити альбом саме такого формату прийшла випадково, після жарту фотографа Романа Савки. Але вона настільки запала дітям у душу, що далі діло залишилося лише за підбором костюмів, гримом та локаціями.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Перш, ніж розпочати зйомку, фотограф отримав згоду батьків випускників. До результатів роботи вони поставилися по різному, а от самі школярі залишилися дуже задоволеними.

З 17 учнів участь у фотосесії не зміг узяти тільки один хлопець. Крім альбому з "кошмарами" їм зробили і звичайний "стандартний" альбом.

За рік відео з цих зйомок переглянули сотні тисяч користувачів, чимало з них залишили схвальні коментарі.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на окупованих територіях випускники дали зрозуміти ватажку "ДНР" Олександру Захарченку своє ставлення до нього.