Такі слова як "перемир’я" та "режим тиші" продовжують залишатися для проросійських бойовиків на Донбасі порожнім звуком.

Про це свідчить хоча б той факт, що протягом минулої доби терористи випустили по позиціях українських бійців понад 200 мін та снарядів. Про це заявив на брифінгу прес-секретар Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, чергове загострення зафіксували на Луганському напрямку. Саме там задокументували найбільше фактів порушення перемир’я з боку противника та використання важкого озброєння.

Усього минулої доби російські окупаційні сили 48 разів обстріляли позиції українських захисників, з них 14 обстрілів здійснили із забороненої Мінськими угодами артилерії. Загиблих серед воїнів ЗСУ немає. Двоє бійців поранені.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у п’ятницю, 23 червня, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапили під обстріл бойовиків "ЛДНР". Обійшлося без постраждалих.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще