Сьомої хвилі мобілізації в 2015 році не буде, але її можуть оголосити у випадку серйозної ескалації конфлікту на Донбасі. Про це повідомив начальник прес-служби Генштабу України Владислав Селезньов, передають Новости Донбасса.

Селезньов зазначив, що за документами на 2015 рік було заплановано три хвилі мобілізації - четверта, п'ята і шоста.

"Інших завдань не надходило... Але вся ситуація залежить від того, як буде розвиватися ситуація на сході нашої країни. Можна припустити, що якщо буде вкрай серйозне загострення ситуації, то можливо. Але на сьогоднішній день говорити про те, що ми маємо якісь плани на проведення чергової хвилі мобілізації в цьому році, немає", - зазначив Селезньов.

Читайте також: На Придністров'ї розпочалася мобілізація

Нагадаємо, шоста хвиля часткової мобілізації в Україні стартувала 19 червня і триватиме до 17 серпня. Імовірно, вона торкнеться 50 тисяч осіб. Планується, що в шосту хвилю мобілізації до лав ЗСУ призовуть і тих, хто раніше проходив військову службу, і тих, хто раніше не служив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще