У перший день "хлібного перемир'я" в результаті обстрілу бойовиків загинули двоє українських солдатів.

Як повідомляє в Facebook прес-центру АТО, ще двоє солдатів отримали поранення і травми. У зведенні вказується, що на Приморському напрямку було спокійно. Але на Донецьком і Луганськом бойовики продовжили стріляти. Всього 6 обстрілів.

Дві атаки на Донецькому напрямку: в районі Авдіївки і Верхньоторецька. Бойовики використовували стрілецьку зброю, протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Луганському напрямку в районі Катеринівки бойовики атакували мінометами калібру 120 мм. Також позиції у Кримського вони обстріляли з автоматичних станкових гранатометів, а зміцнення біля Троїцького - зі стрілецької зброї.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі "ДНР" голодують, так звана влада годує людей тільки обіцянками щодо відкриття їдальні для малозабезпечених.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще