У Києві в липні почалися зйомки одразу двох 12-серійних мелодрам з елементами трилера.

Столичні режисери зробили ставку на жанр мелодрами з елементами трилера і бойовика. Для того, щоб залучити і жіночу, і чоловічу аудиторію, передають Вести.

Картина з елементами трилера "Забудь і згадай" Максима Мехеда нагадує історію про Синю Бороду. Завидний жених бізнесмен і політик Леонід Мазов одружується з вихованкою дитбудинку 17-річною Наталею, яка не могла й мріяти про такою вдалу для себе партію.

Однак після весілля дівчина виявляє щоденник попередньої дружини бізнесмена, яка померла при загадкових обставинах, які неминуче наздоженуть і її саму.

У головній ролі знімається український актор Олександр Кобзар, у доробку якого роль НКВДиста в "Поводирі". У ролі нещасної молодої дружини - російська актриса Ганна Васильєва, що грала в "Скліфосовському".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Друга мелодрама з елементами детективу "Коли минуле попереду" Наталії Углицьких розповідає про Тамару, яка прагне стати успішним лікарем у столиці. Їй щастить аж нітрохи не менше жертви Мазова Наташі - Тамара виходить заміж за сина мера Сергія. Однак сімейне життя швидко перетворюється на жах для молодої дружини: Сергій регулярно б'є жінку.

Тамара вирішує тікати з дому, але в дорозі її наздоганяє звістка про вбивство чоловіка, в якому підозрюють її саму.

У головних ролях Єлизавета Пащенко та Олег Штефанко.