Полковник ЗСУ Іван Без'язиков, який був в полоні у бойовиків і підозрюється в державній зраді, оголосив безстрокове голодування.

Як пише "Громадське", про це розповіла дружина військового Маргарита Кушнірова. Вона зазначила, що в СІЗО голодування оголосили не тільки її чоловік, але також бійці "Торнадо" і інші ув'язнені.

Кушнірова сказала, що голодувати Без'язикову не можна за станом здоров'я. Також вона не знає, чи є в СІЗО лікар, щоб стежив за станом здоров'я військового.

"Зараз ми домовилися, якщо йому стає погано, то він припиняє голодування", - сказала дружина полковника.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що журналіст Володимир Бойко назвав людину, яка була головним ідеологом і спонсором створення батальйону "Торнадо", члени якого нещодавно було засуджено за згвалтування, вбивство і мародерство мирного населення.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще