У суботу, 24 червня, у Краматорську відбулись спортивні змагання в честь вбитого прокремлівськими нелюдами українського школяра Степана Чубенко.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

25 липня 2014 року Степана схопили на донецькому вокзалі, коли він повертався додому з Києва. Хлопець їздив до столиці, щоб дізнатись, у які ВУЗи зможе поступити.

Бойовики перевірили особисті речі підлітка і знайшли в рюкзаку жовто-блакитну стрічку та документи, де вказувалось, що хлопець неповнолітній.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ватажок "Керчі" Вадим Погодін дав наказ найманцям вивезти хлопця за місто та вбити.

У селі під Донецьком Степана розстріляли, стріляв сам Погодін та ще двоє його прихвотснів: Сухомлинов і Москальов.

Вбивство дитини викликало велетенський резонанс, тому справою зайнялась так звана прокуратура "ДНР" та ватажок бойовиків Олександр Захарченко.

Самі ж бойовики задокументували свідчення місцевих мешканців, які повідомляли про вбивства мирних людей Погодіним з метою "наведення путінського порядку".

Вбивцю так і не затримали, його оперативно відправили відпочивати до Криму.

Дітовбивцю покривають російські куратори, які і давали йому всі настанови. Зараз Погодіну виробляють російський паспорт заднім числом, аби не віддавати його на правосуддя українській стороні.

При цьому російська агентура вимагає не видавати бойовика, адже за їх думкою він вбивав не дітей, а "фашиків".

Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явилися фото загиблих українських героїв.