Росія виявилась єдиною європейською державою, яка ще не купила права на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів та Ліги Європи на наступні два сезони.

Місцевий телевізійний гігант НТВ веде переговори із УЄФА, але поки що сторони не можуть домовитись щодо трансляцій матчів. Переговори стосуються на лише цьогорічного сезону, але й наступного 2016/17.

Причиною труднощів із російським медіаринком стало вилучення Росії з договору про показ Олімпійських ігор з Discovery Communications. Але вчора представники УЄФА розпочали у РФ конкурс на трансляцію Євро-2020 та Ліги Націй, яка вперше відбудеться у 2018 році.

Якщо сторони не досягнуть згоди, то наступний розіграш найпрестижнішого клубного турніру Європи росіяни не побачать.

Читайте також: Поліція повернула коміку гроші, якими він закидав Блаттера

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У наступній єврокампанії Росію представлятимуть п'ять клубів: ЦСКА і "Локомотив" (обидва із Москви), казанський "Рубін", "Зеніт" із Санкт-Петербурга та ФК "Краснодар" із однойменного міста.