Скутер для людей з обмеженими фізичними можливостями, здатний розганятися до 190 кілометрів на годину, придумав та сконструював британський інженер Том Бегнелл.

Секрет такої швидкості – реактивний двигун з унікальною камерою згорання та турбонагнітачем від вантажівки, передає портал SWNS.com.

На те, аби зробити з мотозасобу для інвалідів швидкісний транспорт, Бенгелл витратив три роки часу та 3500 фунтів стерлінгів.

Аналогічний розробленому інженером двигун був встановлений на карті, і той зміг розігнатися до до 200 кілометрів на годину. Оскільки скутер легший, ніж гоночне авто, Бенгелл сподівається, що він мчатиме ще швидше. Поки що до прогнозованої максимальної швидкості чоловік розігнатися не зміг.

Аби цього досягти, йому потрібна рівна пряма дорога довжиною не менше 1,6 кілометра.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Британець уже брав участь на своєму скутері у дрег-рейсингу на автодромі Santa Pod Raceway. На дистанції 402 метри він розігнався до 119 кілометрів на годину.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американський винахідник придумав робота, що позбавить городників необхідності полоти бур’яни.