Візит Путіна до Криму: МЗС підготувало гнівну одповідь

Міністерство закордонних справ України протестує в зв'язку з візитом президента Росії Володимира Путіна в окупований Крим. За словами українських дипломатів, цей візит - демонстрація грубого порушення міжнародного права.

Нацгвардія отримає серйозне підсилення

Національна академія НГУ випустила 310 молодих лейтенантів. З початком АТО в Академії внесли зміни в програму підготовки молодих фахівців. Зокрема, суттєво збільшили практичну складову підготовки курсантів.

Лавров образився на "ігнор" Вашингтону

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Корисним" назвав можливе відновлення консультацій Росії та США щодо Україні на додаток до нормандського формату голова МЗС Росії Сергій Лавров. Проте почати їх Кремлю поки що не дає мовчання Білого дому.

Армія Іраку позбавила ІД живого щита

Сотні мирних жителів в Старому місті в Мосулі, що на півночі Іраку, звільнили військові. Це сталося, коли армія намагалася відбити у терористів "Ісламської держави" старовинний квартал.

Новий союзник: Порошенко вирішив, з ким зустрінеться після Трампа

Український президент Петро Порошенко зустрінеться з французьким главою Еммануелем Макроном 26 липня. Як пише прес-служба українського глави, зустріч глав держав відбудеться в рамках робочого візиту Порошенка до Франції.