Українські кінотеатри продали понад 1,2 млн квитків на пригодницький фентезі-фільм "Пірати Карибського моря: Помста Салазара" з українським дубляжем.

Про це повідомив продюсер Ростислав Мартинюк на сторінці у Facebook, зазначивши, що така кількість квитків на одну стрічку є рекордною.

"І вже здається вічність пройшла з тих перших "Тачок", якими ми доводили що український дубляж - це комерційно і це якісно", - пише Мартинюк.

Продюсер зазначив, що п'ятим "Піратам" обіцяли провал "через мову", особливо у Харкові та Одесі. Однак стрічці, яка у світі зібрала понад 700 млн доларів, 5 млн доларів приніс саме український дубляж.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"То чи є сенс слухати наших русскіх і малоросіян? Немає сенсу. Ні вчора, ні зараз, і на віки вічні", - додав Мартинюк.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британський гурт Depeche Mode заробив рекордну суму у ще не закінченому світовому турне Spirit.