Російський президент Володимир Путін став вести себе на публіці дуже невпевнено.

Таку думку висловив психолог, експерт з невербальної комунікації Валентин Кім. За його словами, раніше Путін поводився на публіці не так. Кім зауважив, що для російського президента характерні дві лінії поведінки: під час зарубіжних візитів і вдома. За кордоном Путін веде себе стримано, проте в компанії своїх журналістів він стає розкутим і ставним. У цьому випадку багато ознак невпевненості, скутості, настороженості.

"Він дозволяє собі шпильки, полувульгарні жарти, показує своє превоссходство. Він демонструє свої лідерські якості", - зазначив експерт. Також є дивацтва в поведінці російського лідера в спілкуванні з підлеглими.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що президент Росії Володимир Путін приїхав до окупованого Криму, де відвідав український дитячий табір "Артек". Там він розповів дітям, як повинні працювати журналісти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще