Справжньою зіркою та безмежною гордістю серед користувачів мережі стала 25-річна Олена Мосійчук. Тендітна красива жінка ззовні, виявилась надзвичайно сильною та сміливою особистістю. Олена – військовий медик, за її плечима не один десяток врятованих життів.

Про українську героїню розповідає спільнота "Це Україна" у Facebook.



Олена побувала на всіх передових позиціях у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Та завжди напоготові кинутися на допомогу пораненим бійцям.

"Олені Мосійчук 25 років, вона військовий медик. На її рахунку більше сотні врятованих життів! Дякуємо Оленко!", - написали під знімком красуні-медика.

На пост спільноти звернули увагу тисячі користувачів, які просто засипали коментарями зі словами поваги та безмежної вдячності за подвиги молодої жінки задля майбутнього нашої держави.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Міноборони розповіли про героїзм військового лікаря Ярослава Левченка, який щодня працює в дуже складних умовах та рятує сотні життів.