На 30-річний ювілей телеведучої артист приїхав привітати її та познайомився з батьками Каті. При цьому він попросив руки Осадчої у її мами й тата.

Можливо, це було жартома, але час від часу Олександр нагадує Каті про свою пропозицію.

"Катю, ти ж знаєш, я хлопець вірний, ніколи не зраджую. Раз вже познайомився з твоїми батьками - все!", -- сказав Пономарьов на десятилітті "Світського життя".

Читайте також: Голландка після смерті чоловіка-кота виходить заміж за собаку

Із популярним виконавцем телезірку об'єднує глибока дружба. Однак після того, як Катя знялася у кліпі Олександра їм все-таки приписали роман.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Коли ми стали разом працювати на шоу "Голос країни", то здружилися ще більше. І скільки б ми не запевняли, що просто друзі - ніхто не вірив. Наші взаємини стали ще більш довірливими, коли я зі знімальною групою побувала в гостях у Пономарьова. Тоді я побачила, який він господар, як у нього затишно в будинку і як це житло потребує хорошої господині" – поділилась спогадами Осадча.