Облицювання будівлі у вигляді трикутників могло створити вакуум, через який вогонь швидко поширився на житловий висотці Grenfell Tower в Лондоні.

Як пишуть журналісти The Telegraph, посилаючись на свої джерела, чим більше зазор, тим сильніше він працює як димова труба. В результаті пожежі загинули 79 осіб.

Раніше повідомлялося, що причиною пожежі стало загоряння холодильника. Вогонь швидко поширився через погану ізоляцію і облицювання, яке не відповідає вимогам безпеки.

Нагадаємо, пожежа почалася в 24-поверховому будинку Гренфелл-тауер в районі Північний Кенсінгтон. У будівлі могли знаходиться близько 600 осіб. Мешканці будинку кажуть, що не спрацювала пожежна сигналізація.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що британська сенсація Адель не змогла залишитися осторонь від трагедії в Лондоні. 29-річна виконавиця глибоко перейнялася співчуттям до жертв події. Вона обіймала постраждалих і питала, що може зробити для них.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще