Мешканці окупованих територій Донецької та Луганської областей масово скаржаться на бойовиків з Росії, які вживають алкоголь та наркотики у службовий час.

Про це повідомили у ГУР Міноборони України на сторінці у Facebook.

22 червня один з терористів "ЛНР" під впливом наркотичних речовин скоїв ДТП. 23 червня затримали одного з командирів рот на Луганщині, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) зламав ніс підлеглому під час проведення виховних робіт, чим викликав обурення інших бойовиків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", троє людей підірвались на міні у підконтрольному бойовикам селі Боржиківка на Луганщині, внаслідок чого загинув чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще