У зоні проведення АТО українські солдати знищили ворожу ДРГ.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook, в ході операції загинули двоє бойовиків. Ще чотирьох українські бійці захопили в полон. "В результаті вжитих заходів четверо бойовиків були затримані, а ще двоє: командир і один з диверсантів, які надавали злісний опір бійцям сил АТО - ліквідовані", - йдеться в повідомленні.

Вказується, що вбитий командир був родом з міста Кірова. Серед затриманих виявився ще один росіянин з Алтайського краю. "В ході затримання було вилучено зброю ПКМ - 2 одиниці, СВД - 2 одиниці, АК-74 - 2 одиниці РПГ - 26 - 1 одиниця", - пишуть українські силовики.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойові стрільби за участю бійців, які служать на лінії розмежування, пройшли на полігоні неподалік Новоайдару.

За словами бійця Луганського прикордонного загону Олега Франчука, солдатам часто доводиться виїжджати в складі розвідувально-пошукової групи і прочісувати покинуті будинки та інші приміщення. В таких умовах ризик нарватися на ДРГ ворога досить високий.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще