Російський президент Володимир Путін прагне стати на один рівень з американським лідером Дональдом Трампом.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов. За його словами, саме з такими бажаннями пов'язана агресивна політика лідера Кремля. "Путін, виходить, як відповідає Трампу. Проводить масштабні навчання, завдає удари в Сирії, розгортає війська, всіх лякає, в Білорусі будуть величезні вчення проводитися. Фактично, він підтверджує слова Трампа: "Так. Я великий і страшний", - сказав Жданов.

Експерт упевнений, що Путін прагне стати на один рівень з Трампом, щоб вирішити всі світові питання. Він хоче довести, що Росія - це країна №2, а може і №1 в світовому пануванні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що уряду Сполучених Штатів і Російської Федерації заново почнуть переговори стосовно дозволу збройного конфлікту, який ось уже кілька років руйнує схід України.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще