Спікеп Верховної Ради Андрій Парубій заявив про закінчення у найближчі тижні розробки законопроекту про реінтеграцію окупованих територій Донбасу, що дозволить перейти до нового формату захисту окупованих територій України.

За словами Парубія, повний текст законопроекту наразі відсутній, однак робоча група визначилась з його ключовими положеннями.

"Я вважаю, що ми зможемо до останнього пленарного тижня вийти на сам законопроект. Нагадаю його ключове положення: створення єдиного оперативного штабу з управління і військовими, і військово-цивільною адміністрацією", - повідомив голова парламенту.

Він додав, що законопроект передбачає формат військових дій, зберігаючи усі демократичні процедури, які не дозволяє проводити сьогодні закон про воєнний стан.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука висловився стосовно законопроекту про реінтеграцію Донбасу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще