У соціальних мережах вже відреагували на інцидент, що стався з народним депутатом України Надією Савченко під час її зустрічі з громадою Миколаєва.

Перед початком виступу активісти "Свободи" і представники "Організації інвалідів АТО" обізвали депутата "російським агентом" та скандували "чемодан - вокзал - Донбас". Потім у бік Савченко полетіли яйця та почалася бійка.

Правоохоронці затримали тих, хто кидав яйця. Один чоловік опинився в лікарні.

Парламентарій же продовжила спілкування з кількома десятками городян. Її охороняли чотири патрулі поліції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У соцмережах користувачі кепкують з Савченко і цікавляться, наскільки свіжими були яйця. Дехто говорить про те, що якби вони були з зеленкою, це виявилася б дуже потужна зброя.

Скептики жартують, що, на жаль, на Миколаївщині ще не дозріли кавуни. Тоді в націоналістів був би у руках засіб з більш вражаючою ударною силою.

Загалом же більшість коментаторів висловили свою неприязнь до Савченко.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, яке політичне майбутнє світить скандальному нардепу.