Соціальна мережа Facebook не пройшла повз святкування 20-річчя Гаррі Поттера та влаштувала фанатам хлопчика-чарівника приємний подарунок.

Якщо написати у пості або коментарі назву одного з чотирьох факультетів Хогвартса - Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff або Ravenclaw, текст отримує відповідний до прапору факультета колір. Натиснувши на запис можна побачити чарівну паличку, яка творить магію.

Зазначимо, що британська письменниця Джоан Роулінг видала першу книгу про хлопчика, який вижив, - "Гаррі Поттер і філософський камінь" - 26 червня 1997 року. Через три роки студія Warner Bros. екранізувала цей роман.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно Джоан Роулінг приголомшила історією про те, що Гаррі Поттерів насправді було двоє.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще