Одна з найбільших медіакомпаній США CNN змінила правила публікації матеріалів, в яких є бодай найменша згадка про Росію.

Про це дізнались журналісти BuzzFeed.

Голова одного з підрозділу CNN Money Річард Барбьєрі надіслав листи, в яких наказав підлеглим узгоджувати усі матеріали про Росію з ним особисто або з ще одним менеджером Джейсоном Фаркасом.

Нові правила впровадили через скандальний матеріал про зв'язки президента США Дональда Трампа з головою Російського фонду прямих інвестицій Кирилом Дмитрієвим. Його видалили через невідповідність редакційним стандартам.

Відомо, що вже у понеділок співробітники CNN дізнаються детальну інформацію про нові правила роботи. Яким саме чином раніше узгоджувались матеріали про РФ, невідомо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", велику кількість урядових сайтів США зламали хакери, які підтримують терористів "Ісламської держави".