Скандально відомий захисник Кремля, журналіст Володимир Соловйов провалився на спробі "дотепно" пожартувати щодо української мови.

В ефірі одного із пропагандистських телеканалів РФ путінський кореспондент вирішив здивувати публіку почуттям гумору та знаннями, але виставив себе на посміховисько:

"Я, звичайно, української мови не знаю - але все-таки. У вас "Батьківщину" очолює жінка. А чому вона тоді не "Матерщина"? "Ні, це не "родіна", а "отєчєство". Назвали б тоді "Ненька"!" – заявив він.

Хоча вся студія намагалася натякнути йому, що мовляв його досвід у мовному питанні залишає бажати кращого, але Соловйов так захопився, що довів до сміху всю публіку. Але замість дивуватися із дотепності, вони кепкували над самим журналістом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найбільший універмаг Києва втрапив у мовний скандал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще