Попередня влада Південної Кореї на чолі із Пак Кин Хє планувала вбивство диктатора КНДР Кім Чен Ина.

За інформацією Asahi, у Сеулі хотіли ліквідувати шаленого Кіма, інсценувавши нещасний випадок - автокатастрофу, аварію на залізниці тощо. Крім того, Південна Корея намагалась також здійснити у Північній Кореї державний переворот.

Пак Кин Хє підписала документ про "зміну влади у КНДР" наприкінці 2015 року. Виконання вбивства Кім Чен Ина доручили національній розвідці. На такий крок у Сеулі пішли після початку активних ядерних випробувань у Північній Кореї.

Нагадаємо, у грудні минулого року Пак Кин Хє оголосили імпічмент через її причетність до великих корупційних схем. У травні цього року новим президентом Південної Кореї став Мун Чже Ін. Він, за даними видання, відмовився від плану вбивати Кім Чен Ина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на вухах Кім Чен Ина знайшли незрозумілі нарости, які нагадують жабри.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще