Американський актор Він Дізель та його ізраїльска колега Галь Гадот відпочили разом із родинами на Голлівудських холмах.

49-річний герой "Форсажу" опублікував фото у Facebook, яке вразило фанатів милістю. На ньому Дізель ніжно обнімає свою дев'ятирічну доньку Ханію, а Гадот годує з пляшки тримісячну Майю.

"Коли ми не супергерої. Усім любові", - підписав фото Дізель.

Дізель і Гадот вперше з'явились разом на екрані у стрічці "Форсаж 4" 2009 року. 32-річна ізраїльтянка протрималась у франшизі до сьомої частини, американець, як виконавець ролі головного героя Домініка Торетто, успішно відіграв у восьмому фільмі, а також з'явиться у дев'ятому та десятому.

Галь Гадот відійшла від крутих тачок та стала супергероїнею. Минулого місяця вийшов фільм "Диво-жінка" за коміксами DC, де вона зіграла головну роль.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Диво-жінка" стала успішнішою у світовому прокаті, ніж "Залізна людина", але до "Супермена" все ж трохи не дотягнула.