День Конституції України 2017 відзначається вже в цю середу. Незважаючи на те, що це вихідний день у всіх українців, для міської влади роботи буде вистачати. Адже в цей день відбудеться величезна кількість самих різних подій, розважальних заходів та святкових концертів. День Конституції України 2017 - майже найважливіше державне свято, тому ми вирішили написати програму заходів на День Конституції України 2017.

День Конституції України 2017: заходи в Києві

Atlas weekend 2017: перший день фестивалю

Саме в День Конституції України почнеться Atlas weekend 2017. Цей день буде вважатися навіть не першим, а нульовим, тому за вхід не потрібно буде платити. Прекрасна атмосфера, дивовижна природа і все це під гарну музику українських виконавців. Головним виконавцем в цей день буде Вєрка Сердючка. А до неї, буде ще безліч інших українських груп: Green Grey, Скрябін і багатьох інших.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім цього, в День Конституції України 2017, на тому ж Atlas weekend буде проходити фестиваль етно-музики "Країна Мрій". Це дуже цікаве свято, один з найбільших етнографічних фестивалів в усій країні. А на День Конституції України 2017 тут буде дуже цікаво: багато груп, прекрасна атмосфера і безліч цікавих традицій.

"Всі. Свої". А це буде дивовижна українська ярмарка, де можна буде придбати речі виключно українських дизайнерів. А проходити все це буде на все тому ж Atlas weekend. Так що в День Конституції України 2017, можна буде не тільки послухати хорошу музику, але і купити кілька цікавих дрібничок.

День Конституції України в Феофанії. Один з кращих парків в Києві теж проведе своє святкування Дня Конституції України 2017. Проходитиме досить багато різних заходів, для дітей буде величезна кількість атракціонів і майстер-класів. І все це на відкритому повітрі і прекрасній природі. Але буде невеликий мінус: вхід в День Конституції України 2017 буде платним - для дорослих 20грн, школярам і студентам - 5 грн, дітям до 7 років - безкоштовно.

Виставка "Іван Гончар. Живопис: типи, обряди і наряди українців"

Так само, в День Конституції України 2017 можна буде подивитися на традиції українського народу. У Музеї Івана Гончара буде представлено близько 30 робіт, які об'єднують в собі всі традиції українського народу. І, до речі, в День Конституції України, там можна буде побачити безліч українських нарядів 19 століття.

Пішохідна екскурсія "Секретний Київ". Тривалість такої прогулянки буде аж три години. За цей час ви встигнете побачити найцікавіші місця Києва. Розпочнеться вона біля "Дерево в паркані", і далі буде проходити біля найголовніших київських пам'яток. Неймовірно велика кількість цікавих місць, і якщо ви не знайомі хоча б одним з них, то це прекрасний варіант для відпочинку в День Конституції України 2017.