Ученим удалося сфотографувати "обитель Бога". Тривалий час знімки були засекречені, але тепер інформація потрапила назовні.

У 1994 році космічний телескоп "Хаббл" зафіксував величезний плаваючий у космосі об'єкт, як вважають учені, штучного походження. У НАСА назвали його Обителлю Бога. Тоді всю інформацію засекретили.

Об'єкт не раз фотографували, щоб переконатися, що Обитель Бога не випадкова перешкода при передачі даних на Землю. На знімках видні сяюче конструкції, а розміри… Слова "величезний" і "гігантський" ніяк не пасують для об'єкту, який можна виміряти в мільярдах кілометрів.

До речі, ученим удалося дізнатися, що об'єкт рухається разом із галактикою відносно Землі. А це відповідає Теорії великого вибуху. Згідно теорії, колись у Всесвіті стався вибух і відтоді галактики розлітаються у різні боки.

Читайте також: Учені побачили екзопланету-двійника Землі

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

З'ясували, що наша галактика і решта переміщаються відносно Обителі Бога, але саме "місто" нікуди не летить, оскільки перебуває у тому самому пункті, від якого все розлітається. Тобто Обитель розташована у самому центрі Всесвіту.