Вже в цю середу буде День Конституції України 2017. Всіх жителів країни чекає величезна кількість найрізноманітніших і дивовижних заходів, приурочених до цього свята. Воно одне з наймолодших в нашій країні, але це не заважає йому бути одним із самих головних, адже прийняття власної конституції – це один з перших кроків до незалежності країни. Незважаючи на невеликі недоліки в конституції України, саме свято День Конституції України 2017 святкуватиме дуже широко й урочисто. В цей день буде просто величезна кількість концертів, фестивалів та заходів по всій країні. Але, чи не завадить нам погода вДень Конституції України 2017 святкувати так, як належить, або нам доведеться сидіти вдома в очікуванні сонця.

День Конституції України 2017: яка погода чекає на українців

Нагадаємо, що саме свято відбудеться 28 червня, це вже в цю середу. І синоптики, на День Конституції України 2017 обіцяють гарну погоду, особливо для прогулянок і відвідування різних заходів. Не буде ні дощів, ні неймовірно спекотної погоди.
Укргідрометцентр обіцяє легку хмарність, без опадів. Що ще може бути краще влітку? Температура вдень підніметься від 27 до 31 градуса, а вночі буде від 16 до 18.
У самій же столиці України – Києві, в День Конституції України 2017, погода буде нітрохи не гірше: Вночі +15-17, вдень +28-30.
На півночі і в центрі буде хмарно з проясненнями, без опадів. Температура Вночі +14-21, вдень до +33.
На півдні День Конституції України 2017 пройде нітрохи не гірше, ніж в інших областях, і погода тільки посприяє цьому: +20-22 вночі, і до 33 градусів вдень.

Ми можемо прекрасно бачити, що погодні умови в День Конституції України 2017 не будуть заважати вам відвідати кілька заходів, погуляти по святковому місту, або навіть сходити на пляж. Так що, всі ваші плани на цей день можна буде без проблем виконати, і прекрасно провести свій вихідний день на День Конституції України 2017.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще