Компанія Bethesda опублікувала нові скріншоти "стрілялки" Doom 4, яку наразі розробляють.

Про це повідомляє lenta.ru.

"За скелетоподобних монстрів-ревенантов зі зброєю на плечах дозволять зіграти в багатокористувацьких перестрілках. Щоб перевтілитися в чудовисько, необхідно стати в центр пентаграми, яка час від часу з'являється у випадкових місцях на рівні, де розгортається битва", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Чехи винайшли гоночний тренажер для геймерів (відео)

Показ "фотоуривків" гри приурочили до щорічної виставки QuakeCon, яка проходить з 23 по 25 липня в Далласі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На скріншотах показали варіанти декорацій і ворогів, які зустрінуться із геймерам у. Дія Doom 4, відповідно до сюжету, розгорнеться на космічній станції на Марсі та в пеклі.

Бета-тестування Doom 4 проведуть в 2016 році.

Взяти участь у ньому зможуть ті, хто купив за попереднім замовленням шутер Wolfenstein: The New Order, який вийшов у 2014.

Довідка. Оригінальна версія Doom вийшла у 1993 році і на сьогоднішній день розійшлася накладом понад 10 мільйонів копій.

Її розробили для PC і пізніше адаптували на інші платформи. Із нею пов'язують зростання популярності жанру FPS - "стрілялок" від першої особи.