Сьогодні в карпатських горах Івано-Франківської області рятувальники знайшли туристів зі Львівщини, повідомили у прес-службі місцевого МНС.

24 липня близько 22-ої години до служби порятунку надійшла інформація про зниклих туристів. Рятувальники одразу розпочали пошук людей. Ними виявились чоловік із двома дітьми 2004 та 2007 року народження.

Туристами, що заблукали в Карпатах, виявилися мешканці міста Бібрка Львівської області. Вони загубилися поблизу села міського типу Ворохта, біля водоспаду гори Говерла. Рятівники розшукали туристів і доставили на базу відпочинку "Заросляк".

Стан здоров'я чоловіка і дітей є задовільним. У їх пошуку брали участь четверо рятувальників і один автомобіль.

Читайте також: Бойовики обстріляли Новгородське запальними патронами

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні вранці на Луганщині сталася пожежа. Рятувальники ліквідували близько 400 квадратних метрів палаючої сухої трави.