Лікарі швидкої допомоги, які прибули на виклик, констатували смерть дівчинки віком 1 рік 2 місяці та одразу ж повідомили про цей випадок правоохоронців.

Про це інформує прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ в Кіровоградській області.

23-річна матір пояснила працівникам міліції, що перед тим, як сталася трагедія, дитина їла. Тому жінка припустила, що вона могла вдавитися. Проте лікарі виявили на тілі дитини численні садна та синці.

Після проведення судово-медичної експертизи вдалося встановити, що справжньою причиною смерті дівчинки стала черепно-мозкова травма.

Наразі правоохоронці підозрюють у вбивстві дитини 33-річного співмешканця її матері.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У міліції розпочали кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "умисне вбивство".

Читайте також: Харків'яни вбили іноземця-педофіла

Нагадаємо, 7 липня на Донеччині бойовики "ДНР" вбили дитину. Вона загинула під обстрілами, коли терористи накривали вогнем окуповане ж ними село Свободне.

Обстріл дуже сильно пошкодив житлові мирних людей будинки. Він пов'язаний із проведенням переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі , які проходять у Мінську. Таким чином "ДНР" намагався звинуватити українських військових в порушенні режиму припинення вогню.