Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль вражений станом, у якому знаходится місто Ужгород. Чиновник ініціював толоку у місті, на яку у суботу вийдуть працівники облдержадміністрації і власноруч прибиратимуть прилеглу до адмінбудівлі територію.

Про це повідомляється на офіційному сайті губернатора.

"Мене вразив стан, у якому зараз знаходиться Ужгород. Колись охайне, затишне місто перетворюється на звалище, навіть територія довкола ОДА поросла бур'яном і закидана пластиковими відходами. Коли йду пішки на роботу, складається враження, що знаходишся в якомусь депресивному райцентрі, а не головному місті Закарпаття, яке має приваблювати туристів. Комунальні служби разом із керівництвом Ужгорода забули про свої прямі обов'язки", - зазначив Москаль.

Читайте також: Москаль взявся за нелегальні казино на Закарпатті (фото)

Очільник ОДА візьме участь у суботній толоці і закликав мешканців Ужгорода долучитися до прибирання міста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я розумію, що одноденною толокою зразкового порядку не навести, але ініціюю прибирання, щоб привернути увагу всіх городян - у такому бруді жити не можна, слід повернути Ужгороду імідж одного з найпривабливіших міст України", - додав він.

Невдовзі з'явилося відео суботника, на якому працював і сам Москаль.