35 років тому пішов із життя видатний радянський актор, співак і поет Володимир Висоцький. Музикант залишився у пам'яті багатьох українців, які й досі люблять його пісні та ролі у фільмах.

Мало хто знає, що у ранньому дитинстві Висоцький приїздив на Вінниччину. У місті Гайсин мешкав його дядько Олексій Висоцький. Саме з цього міста збереглись декілька пам'ятних фото дитинства співака.

Володимир Висоцький був частим гостем в Україні і під час співочої кар'єри. У 1987 році українцям особливо запам'яталися його концерти на Донеччині.

У радянські роки через високий рівень цензури творчість Висоцького деколи була забороненою. Але вже тоді популярність його пісень була просто феноменальною. По всьому світу люди полюбляли його пісні. Зі своїми піснями він виступав навіть у Сполучених Штатах.

Читайте також: Майкл Джексон не встиг зіграти у "Зоряних війнах"

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За своє життя Висоцький написав близько 700 пісень та зіграв близько тридцяти ролей у фільмах, серед яких легендарний "Місце зустрічі змінити не можна". Для багатьох людей Володимир Висоцький є головним кумиром 20-ого сторіччя.