У словенському місті Марібор завершився фінал чемпіонату Європи зі стрільби з пістолета у жінок на дистанції 25 м. Українки завоювали "золото" в командному турнірі.

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на офіційний сайт змагань.

Лідер української збірної Олена Костевич стала бронзовим призером в особистому турнірі.

В особистому турнірі Костевич посіла третє місце у півфінальному раунді. В медальному матчі за "бронзу" виявилася точнішою за Ніно Салуквадзе з Грузії - 7:5 (587:585).

Чемпіонкою Європи у цьому виді програми стала угорка Софія Чонка. Вона у фіналі "перестріляла" Вікторію Чайку з Білорусі - 8:6 (580:583).

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Читайте також: Українська дзюдоїстка перемогла росіянку у фіналі чемпіонату Європи (відео)

У командному заліку в української збірної в складі Олени Костевич, Катерини Зеленської та Оксани Камінської виявилося в сумі 1734 бали. Це дозволило їм на одне очко обійти команду з Росії, яка здобула 1733 балів. Третю сходинку посіли спортсменки з Болгарії з результатом - 1729.

Це перші медалі збірної України на чемпіонаті Європи зі стрільби з малокаліберної зброї та стендової стрільби.

Турнір у словенському Мариборі стартував 21 липня. Він, загалом, триватиме 10 днів і закінчиться 31 липня.