Учора на вінницькому ринку "Урожай" сталася серйозна пожежа. Близько сьомої години вечора загорівся МАФ, в якому готували шаурму.

Пожежники одразу приїхали на місце та ліквідували пожежу. Кіоск із шаурмою був повністю із пластика, тому дуже швидко згорів. На сусідні магазини пожежа не поширилась.

Як повідомили пожежники, ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання. Вогонь розгорівся у верхній частині МАФу - мабуть проводка не витримала сильної спеки. На щастя із людей ніхто не постраждав.

Читайте також: В Маріуполі СБУ заблокувала фірми, які торгували з "ДНР"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Один із очевидців пожежі розповів містичну версію інциденту. За його словами, це місце прокляте. До шаурми тут був МАФ із канцтоварами, який пограбували. А ще раніше на цьому ж місці був кіоск із хот-догами, який також згорів при загадкових обставинах.