В результаті інтенсивних обстрілів Станиці Луганської з боку незаконних збройних формувань, які продовжилися у п'ятницю, поранено місцеву мешканку та військового. Про це повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Так, з 23:00 до 2:00 бойовики гатили по населеному пункту з автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в результаті обстрілу перебита газова труба.

"1600 абонентів залишилися без газу, зруйновано три будинки на вулицях Лермонтова та Барабашова", - додали в адміністрації.

Читайте також: Бойовики обстріляли Новгородське запальними патронами

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Не обійшлось і без постраждалих - місцева мешканка отримала поранення, наступивши на "розтяжку", та на блокпості перед містом був поранений кулею снайпера військовий", - сказано у повідомленні.

За словами лікаря, пацієнти знаходяться у задовільному стані.

"Станиця продовжує бути найгарячішою точкою Луганської області. Найближчим часом я планую поїхати туди, щоб особисто подивитися на руйнування за останні тижні. Я переконаний, що в тих людях, які кожен день стріляють по населеному пункту не має ні совісті, ні честі, вони просто боягузи", - наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.