Віце-чемпіон Данії з футболу клуб "Копенгаген" планує посилити воротарську позицію. Одним з кандидатів на неї вони вважають голкіпера київського "Динамо".

Про це повідомляє данський сайт "Вold".

"Копенгаген" продав свого основного воротара Юхана Віланда в шведський "Мальме". Наразі у клубі розмірковують над варіантами заміну для нього.

У сферу інтересів данців, як один з кандидатів, потрапив 22-річний воротар київського "Динамо" Максим Коваль.

Данці не планують повністю викуповувати контракт українського голкіпера. Вони сподіваються домовитися з "Динамо" лише про оренду.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Попередній сезон в українській Прем'єр лізі Коваль провів також в оренді. Він захищав ворота ужгородської "Говерли". В Ужгороді молодий голкіпер зіграв 24 матчі і пропустив 36 голів.

Читайте також: П'ятьох футболістів "Роми" не пустили до Індонезії

Нагадаємо, київське "Динамо" розглядає варіант підписання футболіста "Челсі" Віктора Мозеса, Нігерієць може замінити голландця Джермейна Ленса, який перейшов до "Сандерленда".

У минулому сезоні лівий атакуючий півзахисник на правах оренди виступав за "Сток Сіті", який зіграв 23 матчі та забив 4 голи і зробив 6 результативних передач.